Momenteel heb ik geen actie.

Wat geniet ik van het lekkere zonnetje de afgelopen weken! Fijn, dat we af en toe lekker buiten kunnen zitten in deze onzekere tijd. Ook voor mijn werk is het even flink zoeken. Gelukkig kan ik lekker achter de werkbank blijven werken, maar veel klantcontact lukt in deze weken niet.. en dat vind ik jammer.

Aan de andere kant zet het je wel aan het denken.. wat is er nou echt belangrijk? Zondag 10 mei is het alweer Moederdag! Vind jij onze moeders ook zulke helden? Zeker in deze tijd.. ze zijn nu ook officemanager, kapster, docent, psycholoog… De moeders krijgen deze dagen (weken!) extra veel op hun bordje. Maar misschien moet jij ook wel aan iemand anders denken. Een bijzondere verjaardag die dit jaar maar karig en op afstand gevierd kan worden bijvoorbeeld.

Ik heb een idee: Is het niet leuk om dit jaar diegene extra in het zonnetje te zetten met iets wat blijft? Dit is een tijd van samen sterk.

Voor al onze helden bied ik daarom voorraadsieraden aan voor een vriendelijke prijs, die ik ook nog voor je bezorg met chocola van lokale ondernemers. Complete verrassing! Bezorgen voor Moederdag doe ik op zaterdag 9 mei. Maar je kunt ook eerder al een bezorging met mij afspreken voor een verjaardag bijvoorbeeld.

Wacht niet te lang want ik heb overal echt maar één van. Wil je meer weten over een van deze voorraadsieraden? Laat het me weten. Zorgen we samen voor een complete verrassing. Laten we lief zijn voor elkaar. ❤
• Bezorgen doe ik 15 km rondom Driesum. (Kort daarbuiten in overleg)
• Overal is echt maar een van.