Bij een sieraad moet het gevoel kloppen

Edelsmid Spiegelaar is een zelfstandig edelsmid met een passie voor het ontwerpen van persoonlijke stukken, in elk edelmetaal die u maar kunt bedenken. Edelsmid Spiegelaar is gevestigd in het dorp Driesum in de provincie Friesland.

Edelsmid Spiegelaar is gespecialiseerd in de speciale technieken van Mokume en filigrein in de wereld van edelsmeden. Mokume is een oude Japanse smeedtechniek, het heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk. Filigrein is een een fijne vorm van goudsmeedwerk waarin Edelsmid Spiegelaar in gespecialiseerd is. Filigrain is opgebouwd uit fijn gedraaid draad en eventueel in combinatie met balletjes.

Edelsmeden in Friesland

Bij Edelsmid Spiegelaar zit de kracht in het maken van persoonlijke sieraden. Hiervoor kunt u kiezen om oude sieraden, die misschien een belangrijke emotionele waarde hebben, te hergebruiken. Zo is het goed mogelijk om materiaal uit een oude armband of broche te gebruiken voor het maken van een nieuwe ring.

Edelsmid Spiegelaar heeft ook een persoonlijke collectie op voorraad van unieke sieraden die u kunt bestellen via e-mail of een persoonlijk telefoongesprek. Deze collectie items bestaat uit: ringen, colliers, armbanden, oorsieraden en edel kunst stukken in verschillende edelmetalen, zoals 14 karaatsgoud tot 22 karaatsgoud.

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen? Neem gerust contact op voor een kopje koffie of thee. Ik praat graag over mijn werk en laat graag mijn werken tot dusver zien.