Over mij

WIE IK BEN

Mijn naam is Dyonda Spiegelaar en ik ben zelfstandig edelsmid. Ik heb een passie voor het ontwerpen van persoonlijke stukken, in elk edelmetaal die je maar kunt bedenken. Ik kan heerlijk een hele dag aan mijn werkbank werken om die perfecte vormen en structuren in mijn werken te krijgen. Daarnaast doe ik dit het liefst voor en met mijn klanten. Mijn werken krijgen zoveel liefde en aandacht, dat ik mijn passie het liefst deel met klanten die er net zo blij van worden als ik. Daarom doe ik er alles voor om samen met u het perfecte stuk te creëren.

Nadat ik in 2013 klaar was met mijn studie administratief medewerker. Ben ik in augustus 2013 begonnen aan de opleiding goudsmid. Aan de enige vakschool in Nederland die deze ambacht nog leert, de vakschool in Schoonhoven.

De opleiding voor goudsmid heb ik via de versnelde leerweg kunnen doen. Hier heb ik me gespecialiseerd in Mokume en filigrein. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om tevens voor zilversmid te leren. Hierin leerde ik het werken met het grote gereedschap. Veel zwaarder werk met meer aandacht voor vormen uit een groot oppervlak.

Tijdens mijn vier stages bij verschillende edelsmeden heb ik erg veel kunnen leren. Door op al deze plekken even binnen te kijken, was ik er in 2018 aan toe om mijn eigen weg te kiezen. Ik heb me ingeschreven als zelfstandige en had eindelijk de tijd om de aanvragen te kunnen beantwoorden.

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen? Neem gerust contact op voor een kopje koffie of thee. Ik praat graag over mijn werk en laat graag mijn werken tot dusver zien.

IK BEN BENIEUWD NAAR ‘UW VERHAAL’