Mijn diensten

Altijd persoonlijk

Welke opdracht u ook bij mij neerlegt, zowel het proces als het eindproduct is persoonlijk.

Sieraden recyclen

Ik geef graag een erfstuk of oud sieraad een nieuw leven zodat u het weer kunt dragen.

Het verhaal centraal

Uw sieraad, uw verhaal is mijn belofte. Het is het verhaal wat telt!

Uw mening telt

Tijdens het ontwerpen ga ik door totdat u tevreden bent.

Mijn werk

Trouwringen ringen

Trouwringen 22 karaats geel goud

Collectie, Huwlijksieraden, Ringen
Rosé goud, edelsteen, rosé goud

Rosé gouden halssieraad Larimar

Collectie, Edelstenen, Halssieraden

Dubbel ring saffier

Collectie, Ringen, Verlovingssieraden

Dubbele dames trouwring

Collectie, Huwlijksieraden, Ringen

Trouwringen van witgoud

Collectie, Huwlijksieraden

Carré granaat in ring

Collectie, Verlovingssieraden

Edelsmid Spiegelaar, voor al uw sieraden en tafelwerk

Op zoek naar een edelsmid die u kan helpen met alle werken in elk edelmetaal? Edelsmid Spiegelaar heeft zowel de opleiding voor goudsmid als zilversmid afgerond. Een nieuw sieraad of tafelwerk precies zoals u het wilt, of een reparatie van een dierbaar familiestuk. Edelsmid Spiegelaar luistert goed naar uw wensen en zorgt ervoor dat uw verhaal vertaald wordt naar het product.

Zilveren Reversspeld

Edelsmid? Wat kan edelsmid Spiegelaar dan precies?

Wanneer zowel de opleiding zilversmid als goudsmid is afgerond, wordt de titel edelsmid gebruikt. Dit betekent niet dat er dan met goud en zilver wordt gewerkt, het staat voor sieraden of groter tafelwerk. Het vakmanschap is niet ingericht op edelmetaal maar op technieken. U kunt bij een edelsmid dan ook bijna overal voor terecht.

Zilver laten repareren, en alle andere edelmetalen!

Wanneer een zilveren stuk beschadigingen heeft opgelopen kunt u tegenwoordig niet meer bij elke juwelier terecht om dit te laten maken. Edelsmid Spiegelaar doet dit graag voor u. Ook al denkt u soms dat het verloren is, laat Edelsmid Spiegelaar ernaar kijken. Er is vaak wel iets mogelijk! Vooraf worden de opties uitgebreid met u besproken. Zilver laten repareren is uiterst precies maatwerk en dat wordt dan ook niet zonder uw toestemming zomaar gedaan. Alles draait om uw wensen.

Ring kleiner of groter laten maken

Wanneer een ring te klein of groot is geworden kan een edelsmid dit voor u oprekken of verkleinen. Uw nieuwe maat wordt nauwkeurig opgemeten om vervolgens uw sieraad weer passend te maken. Een te grote ring is uiteraard totaal niet praktisch, dus laat het snel oplossen.

Zilveren tafelwerk ontwerpen

Ook een servies kan worden ontworpen. Kies voor een kleine set met misschien alleen bestek. Of ga voor een grotere versie met een compleet tafelwerk, voor die speciale gelegenheden. Een persoonlijk ontworpen servies ziet u niet alledaags. Een zilveren tafelwerk ontworpen door een edelsmid is een unieke kans.

Persoonlijke sieraden laten ontwerpen

Heeft u ook die ene ring of ketting die u altijd draagt? Sieraden zijn persoonlijke producten, het moet dus ook bij uw persoonlijke voorkeuren passen. Hoe kan dit nou beter worden bereikt dan met een persoonlijk ontwerp! Bij het laten ontwerpen van uw sieraad is er alles mogelijk. Laat Edelsmid Spiegelaar uw persoonlijke sieraad ontwerpen. Een die u niet weer af wilt doen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen?