Ketting goud parel VSI diamant

Gouden ketting parel VSI diamant

In deze gouden ketting heb ik een prachtige barok parel verwerkt. In deze parel zit een zeer natuurlijk verloop van kleur in de parel. Dit maakt deze extra uniek. Vanuit verscheidene hoeken zijn vele kleuren zichtbaar. Het blijft een rustige parel omdat het geen felle kleuren zijn, ik zelf noem dit in de parel wel eens oliekleuren. Erg natuurlijk. De gouden hanger is handgemaakt uit 14 karaats geel goud. Het gouden collier is een Zopf model. De schakel in het collier heeft een uniek model, deze noemen we Zopf. Door de unieke vormen is het opvallend en zeer waardevol.

De diamant in de hanger is een VSI diamant. De waarde van de diamant wordt bepaald door verschillende factoren. De diamant in deze gouden ketting is van VSI kwaliteit. Dit betekent dat het heel zuiver is, de insluitsels in de diamant zijn met de loep moeilijk waarneembaar. Met het blote oog is het zelfs voor een ervaren edelsmid niet te zien. Een VSI diamant is dus van goede kwaliteit. De kleur van deze diamant noemen we Top Wesselton. Dit betekent een extra witte diamant.

Totaal prijs van hanger met collier €2500.

In het ontwerp staat de parel centraal. Door de kleine toevoeging van de diamant wordt het gehele collier een mooie strak geheel. Wilt u meer weten over deze gouden ketting? Ik vertel er graag meer over.


Share: