Gouden oorbellen

Gouden oorbellen groene Toermalijn

Deze handgemaakte gouden oorbellen heb ik ontworpen voor mijn eigen collectie. In de gouden oorbellen zijn hoge kwaliteit edelstenen geplaatst. Dit zijn groene Toermalijn edelstenen. Het paar oorbellen heeft een strakke uitstraling. Echter wanneer er langer gekeken wordt vallen de speelse ronde bogen op. In combinatie met de s trakke zetting van de toermalijn in druppel vorm geeft het een fijne uitstraling.

Toermalijn is een edelsteen met de juiste hardheid. Hierdoor is het goed geschikt in een sieraad. De toermalijn heeft van zichzelf een heldere kleur. Ik koos voor deze druppelvorm Toermalijn omdat het in deze grootte een sierlijke uitstraling. Dit vond ik mooi aansluiten op het bovenste deel van het oorsieraad. In combinatie met hoogglans en licht gematteerd goud blijft het een rustig geheel. Het heeft een goed evenwicht.

Ik heb de toermalijn in stevige zetkasten gezet. Hier is het technisch mogelijk om de steen los van het oorsieraad te dragen. Het bovenste deel is los te halen van de edelsteen en haar zetkast. Bent u geïnteresseerd in dit handgemaakte sieraad? Ik vertel u er graag meer over.

Prijs €2620

 


Share: